SC General Business System SRL este unic importator si distribuitor in Romania al brandului Samsonite, care aduce in prim plan cele mai noi, calitative, eficiente si inovative solutii in ceea ce priveste accesoriile necesare calatoriei in orice colt al lumii.

Având o tradiţie de un secol în fabricarea articolelor de voiaj, Samsonite este numarul unu pe plan mondial în acest domeniu. Brandul oferă soluţii inovatoare prin cele patru game de produse: travel (genţi de voiaj pentru excursiile dumneavoastră); business (un accesoriu potrivit pentru orice om de afaceri); casual (produse necesare activităţilor zilnice,pentru domni şi doamne); accesorii pentru călătorii, conferind confort, calitate şi încredere.

Cu o activitate de peste 15 ani pe piata romaneasca, compania General Business System SRL a evoluat semnificativ, ajungand sa satisfaca nevoile clientilor din toate colturile tarii. In prezent, compania detine 22 de  magazine in Bucuresti: Fashion House Outlet Militari, Cladirea America House, parter, Baneasa Shopping City, Cora Pantelimon, B-dul Magheru 12-14, Calea Mosilor 241, Hotel Marriott, Magazinul Unirea Shoping Center, Hotell Pullman- parter, City Mall,  Aeroport Henri Coanda- Otopeni, Plaza Romania, Bucuresti Mall, Carrefour Feeria, Afi Palace Cotroceni, Carrefour Vitantis, Baneasa Shopping City, Carrefour Orhideea, Sun Plaza, Liberty Center si Complex Comercial China Town iar in tara 18 magazine in orase cum ar fi: Bacau- Mall Arena City Center, Brasov-Shopping Center Brasov, Cluj- Polus Mall, Focsani- Carrefour, Pitesti- Euromall, Ploiesti- Winmarkt, Constanta- Carrefour, Craiova- Magazin Central, Iasi- Centrul  Comercial Felicia; Iulius Mall, Suceava - Shopping  City si  Iulius Mall, Targu Mures- Galeria Comerciala European Retail Parck, Arad- Complexul Comercial  Armonia, Braila- Centrul Comercial Carrefour Armonia, Timisoara- Iulius Mall, Baia Mare - Gold Plaza, Galati- Real.

Alaturi de brandul Samsonite se gasesc si produse Cross (pixuri, stilouri, agende, seturi de cadou).

Pentru mai bine de 158 de ani Cross a reiventat instrumentele de scris combinand ingeniozitatea design-ului cu maiestria si calitatea bijuteriilor. Fiind producatorul numarul unu al instrumentelor de scris din America, Cross face instrumente de scris de care oamenii depind, pe care le folosesc si le face placere pentru o perioada lunga de timp. Compania a fost fondata in acelasi an in care s-a descoperit masina de cusut, telegraful magnetic al lui Samuel Morse si America a imbratisat un razboi cu Mexic. Cross produce instrumente de scris care nu pot fi surclasate ca valoare si calitate fiind vandute in peste 140 de piete straine acordand o garantie pe viata a mecanismului pentru toate instrumentele de scris.

Hedgren este un brand de accesorii cunoscut si de foarte buna calitate.

"Sangele este mai gros decat apa chiar daca este de origine suedeza". Asemeni bunicii sale Xavier Kegels se simte acasa in rolul de pioneer pasionat si isi conduce viata cu aceeiasi determinare pentru perfectiune si consistenta. Ultimii ani l-au gasit devotat in trup si suflet pentru cresterea copilului "Hedgren". O incredere oarba in puterea de intuitie combinata cu o etica de munca necompromitatoare, maiestrie si atentie subtila pentru detaliu i-au croit un drum sigur catre succes. Filosofia sa de viata "Mai putin inseamna mai mult" asigura ca stie incotro se indreapta.

Picard este un brand de accesorii cu un design actual si un mod de fabricatie traditional.

Consumatorii de Picard se insotesc cu aceste produse ca fiind companioni de incredere si expresie a stilului lor de viata. Ei adora atingerea luxoasa si mirosul fin al pielii. Cu increderea pe care i-o confera experienta, Picard subscrie transformarii stilate ale ultimelor tendinte ale modei.

Tavecchi, companie ce a luat fiinta in 1906 la Bergamo este un nume cunoscut si apreciat pe piata produselor de marochinare.

Misiunea Tavecchi este de a fi aproape de fiecare client, cu stil si eficienta, punctualitate si pasiune. Pentru a atinge acest tel, testam zilnic dorinta, inspiratia si abilitatea de a realiza cele mai bune produse si la cel mai bun raport calitate-pret.

Tavecchi este o companie dinamica ce reuseste sa satisfaca cerintele exigente ale unei piete in continua miscare datorita calitatii materialelor, designului,  manoperei, creativitatii si atentiei acordate detaliilor. Prin atentia la detalii si diversitatea gamelor de produse, Tavecchi exprima tot ce este mai bun in binecunoscutul stilul Italian.

Liniile de produse Tavecchi intr-o continua diversificare prezinta o importanta colectie de marochinarie  ce cuprinde de la mape si genti profesionale, seturi de birou si agende pana  la articole de marochinarie indispensabile persoanelor care iubesc lucrurile frumoase si de calitate.

Chiarugi a fost infiintat in 1969, avand o istorie care a traversat moda si stilul, mentinandu-si vocatia pentru calitate si excelenta si ducand mai departe pasiunea fondatorului Remo Chiarugi. Astazi aceeasi pasiune este interpretata intr-o nota contemporana de catre generatiile mai tinere ale familiei.

Chiarugi pastreaza un stil care rezista in timp si isi produce colectiile exclusiv in Italia, folosind numai manopera italiana pentru a transmite mai departe inconfundabila marca de "Handmade in Italy" care este reunoscuta in toata lumea.

CIAK RONCATO face parte din familia Roncato SRL cu o traditie de 3 generatii in fabricarea articolelor de voiaj. Aniversand 50 de ani de experienta, brandul CIAK RONCATO se bucura de un real succes atat pe piata din Italia cat si in toata lumea. Cu legaturi puternice catre originile sale, adica partea de nord est a tarii, care  reprezentat de multe ori motorul intregii tari, Ciak Roncato priveste cu calmul si certituinea cuiva care are cunostinte clare asupra abilitatilor sale.